Archive

 1. Service kar voor op de projecten

  Reacties uitgeschakeld voor Service kar voor op de projecten

  In eigen beheer bouwen we een service aanhanger waarmee we op locatie alle gereedschappen en faciliteiten hebben om een project met succes te laten slagen. Otto Verbeek, “chef werkplaats” richt de aanhanger compleet in naar wensen van de monteurs. De kar is van de nieuwste snufjes voorzien. De kar is uitgerust met eigen 220 volt voorziening, printer, wifi en alarm met doormelding naar de centrale.

 2. Ontwikkeling eigen windturbine

  Reacties uitgeschakeld voor Ontwikkeling eigen windturbine

  Djurre visser heeft als stage opdracht de oude tulipo windturbine geheel opgeknapt en zelf een besturing geschreven zodat de windmolen warm water kan gaan maken wat we weer gaan gebruiken voor de vloerverwarming in de bedrijfshallen. Djurre heeft zelf alle componenten ingekocht en het programma voor de plc geschreven aan de hand van een verhaal wat de turbine wel en niet mag doen. Op 28 mei was het dan zo ver dat de turbine doormiddel van een scharnier rechtop is gezet. Ook heeft hij die dag zijn eerste test run gemaakt. Meer weten, lees er hier alles over.

 3. Assemblage ankerkooien windturbine

  Reacties uitgeschakeld voor Assemblage ankerkooien windturbine

  Voor Aannemingsbedrijf Dekker Krabbendam mochten wij de assemblage van twee ankerkooien verzorgen.┬á Omdat wij graag kosteneffici├źnt werken, werden bij de uitgevoerde werkzaamheden de kosten zo laag mogelijk gehouden door goed te plannen en regelmatig te overleggen. Binnen afgesproken termijn leverden wij de ankerkooien die klaar vervolgens op transport gingen naar Site.