Referenties

Mocotech heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf door het uitvoeren van assemblagewerkzaamheden van enkele key-componenten van onze turbine, het uitvoeren van diverse on-site installaties en servicewerkzaamheden. Zij denken mee over kwaliteitsverbeteringen van onze producten en hebben ons ondersteund bij de opzet van de in-house assemblage van hubs en nacelles. De korte communicatielijnen, flexibele inzet en brede vakkennis leiden tot een prettige samenwerking.

Arnold de Vries - EWT

Mocotech heeft voor onze diverse opdrachten uitgevoerd voor installatie, onderhoud en revisie van windturbines. Wij hebben Bas en zijn team leren kennen als een zeer professionele en gedreven organisatie met veel oog voor detail. Wij waarderen de prettige samenwerking en vooral ook de klantgerichte inzet om samen het beste mogelijke resultaten op te leveren aan onze klanten.

Johan Top - Topwind Consultancy B.V.

Mocotech services

Van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, op elke vraag hebben wij een antwoord; Mocotech bv.. ondernemend, energiek en betrouwbaar ! Maak kennis met onze services.