Assemblage

Als één van de weinigen in Nederland  assembleren we voor een Nederlandse windturbine fabrikant de hub en nacelle. Daarvoor beschikken we over een moderne, efficiënte assemblagehal in Stiens. Hier rijden bijna dagelijks vrachtwagens af en aan om componenten te leveren die door onze eigen assemblageafdeling afgemonteerd worden. Windturbines worden veilig en snel door onze specialisten in elkaar gezet en gereedgemaakt transport. Jarenlange ervaring stelt ons in staat diverse merken en typen windturbines te plaatsen, af te monteren en te onderhouden.

Hoe gaat ons productieproces in zijn werk?

2015-04-22 13.27.00 - kleinDe onderdelen die wij tot producten gaan monteren komen los binnen, waarna ze worden ingeboekt in een eigen systeem. Vervolgens worden de benodigde onderdelen georderpickt en naar de monteurs in de werkplaats gebracht. Deze assembleren alle onderdelen tot een complete machine. Alles gebeurt in eigen huis; zo wordt na de assemblage de software gecontroleerd en testen wij zelf de hele turbine volgens een vast protocol. na deze test wordt de machine transport klaar gemaakt en alle documentatie in een map aan de klant afgeleverd. We zijn steeds op zoek naar veiligere en betere werkmethodes waarmee we onze klanten en hun opdrachtgevers zo goed en zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons productieproces? Kom dan eens bij ons langs. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze werkwijzen en geven u desgewenst een korte rondleiding door de assemblagehal. Hier ervaart u zelf de prettige, ongedwongen sfeer van Mocotech.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of om een afspraak met één van onze specialisten te maken. We verwelkomen u graag!

Mocotech services

Van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, op elke vraag hebben wij een antwoord; Mocotech bv.. ondernemend, energiek en betrouwbaar ! Maak kennis met onze services.