Demontage

Mocotech verzorgt niet alleen de montage maar ook de demontage van windturbines. De reden voor demontage is vaak gewenste opschaling van windturbines om zo meer capaciteit te krijgen en meer kwh’s te kunnen leveren, bijvoorbeeld 10 molens afbreken en er 3 grote windturbines met meer capaciteit voor terugplaatsen. Demontage wordt voor diverse klanten wereldwijd gedaan.

20151217_133054 - kleinHoe gaat demontage van windturbines in zijn werk?

Het demonteren van windturbines is niet simpelweg het afbreken van de bestaande windmolen. Aan demontage gaat een gedegen werkvoorbereiding vooraf, met de nodige werkplannen, berekeningen en tekeningen. Met demontage is immers heel wat gewicht gemoeid. Één of meerdere kranen en eventueel een hulpkraan worden in delen naar de locatie vervoerd en in elkaar gezet. De kranen en het transport worden door Mocotech zelf verzorgd. De demontage van de windturbine neemt slechts enkele werkdagen in beslag. Gedurende het gehele traject proberen wij alles zo optimaal mogelijk te laten verlopen. We hebben kostenefficiënt werken dan ook hoog in het vaandel staan.

Meer informatie

Wij zijn een volwassen bedrijf met jonge, enthousiaste monteurs. Op een integere wijze leveren wij kwaliteitswerk. Daadkracht vormt de essentie van ons werk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Daar vertellen wij u graag vrijblijvend meer over. Onder het genot van een goede kop koffie laten wij u graag voorbeelden van ons werk zien en vertellen wij u over de mogelijkheden van Mocotech. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen zijn we sterk in windwerk!

Mocotech services

Van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, op elke vraag hebben wij een antwoord; Mocotech bv.. ondernemend, energiek en betrouwbaar ! Maak kennis met onze services.