Montage

2016-04-28 19.46.50 - kleinMocotech biedt het complete pakket van assemblage tot onderhoud van windturbines. Ook de montage van windturbines wordt door onze eigen vakmensen verzorgd. Zij zorgen dat alle componenten op de juiste volgorde worden gemonteerd. Uiteraard horen ook de afmontage en het opstarten van de turbine hierbij. Dit doen wij voor klanten in het binnen- en buitenland.

Bij montage ligt de fundering er al. Met vrachtwagens worden de kranen, grote windturbine-onderdelen en gereedschappen naar de gewenste locatie vervoerd. Vervolgens wordt de turbine gemonteerd volgens een strakke planning om onnodige kosten te beperken. Dat doen we voor diverse windturbine fabrikanten.

Een langere economische levensduur

De juiste montage draagt bij aan een langere levensduur en hogere restwaarde. Daarom gebeurt bij Mocotech alles in eigen huis. Onze vakbekwame specialisten hebben jarenlange ervaring en een hoog opleidingsniveau. Met verantwoordelijkheidsgevoel, kennis en de juiste gereedschappen ergens de schouders onder zetten tot de klus geklaard is, dat kenmerkt de werkwijze van Mocotech.
De belangen van u als klant hebben bij ons een hoge prioriteit. Voor transport en kranen werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners die dit voor ons verzorgen. Alles kan wel door mocotech geregeld en daardoor ontzorgen wij de opdrachtgever en kan hij rekenen op een veilig en gewenst resultaat.

Meer informatie

We leveren wereldwijd. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor duurzame energie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Ook maken we graag een afspraak met u om u meer te vertellen over ons bedrijf, onze diensten en mogelijke oplossingen voor u. Kijk ook eens naar de gerealiseerde projecten op onze website om een idee te krijgen van ons werk!

DSC00709

Mocotech services

Van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, op elke vraag hebben wij een antwoord; Mocotech bv.. ondernemend, energiek en betrouwbaar ! Maak kennis met onze services.