Onderhoud

Bij Mocotech bent u naast assemblage en montage ook aan het juiste adres voor onderhoud aan windturbines. Wij rijden door heel Nederland maar ook in het buitenland komen onze gespecialiseerde onderhoudsmonteurs naar u toe. Dankzij onze totaalservice kunt u het hoogste rendement uit uw windturbine halen.

Wat mag u van ons verwachten?

Onderhoud windturbinesHet hoogste rendement behaalt u als uw windturbine in topconditie is. Regelmatig onderhoud is daarbij het allerbelangrijkste. Denk bij onderhoud aan smeren, boutverbindingen controleren en elektrische connecties testen. Zo verkleint u de kans op een onverwachte storing of zelfs stilstand van de windturbine. Onopvallende mankementen kunnen immers tot grote kostenposten leiden. Door dit tijdig te signaleren, kunnen we direct ingrijpen.

Tijdens het onderhoud wordt elk onderdeel getest en worden er foto’s gemaakt van de onderdelen. Deze worden in een eigen systeem geüpload, zodat alle gegevens van de windturbine te achterhalen zijn. Middels checklist wordt het onderhoud afgewerkt. Dit komt in een digitaal rapport te staan waarin u overzichtelijk de huidige stand van zaken ziet.

Meer informatie

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Mocotech u biedt voor bijvoorbeeld een periodiek servicecontract of eenmalige reparatie. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie, advies of om direct een afspraak te maken.

Naast preventief onderhoud kunt u natuurlijk ook onze hulp verwachten als er zich daadwerkelijk een storing of schade voordoet. Wij verzekeren u dan een snelle reparatie of vervanging van onderdelen.

Mocotech services

Van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, op elke vraag hebben wij een antwoord; Mocotech bv.. ondernemend, energiek en betrouwbaar ! Maak kennis met onze services.