Storingen

iphone-edward-06-09-2015-1424-kopie-2Voor alle soorten storingen aan uw windturbine kunt u Mocotech inzetten. Denk hierbij zowel aan hydraulische en mechanische als elektrische storingen. Met de laptop en speciale software kunnen we snel tot in het hart van de windturbine komen. Dat geeft ons de kans snel en gedetailleerd actie te ondernemen. Middels deze software weten we precies waar de problemen zitten. Zo pakken we ook problemen aan die met het blote oog niet te zien zijn.

Maar ook onverwachte schade leidt tot storingen. Blikseminslag bijvoorbeeld kan voor aanzienlijke schade zorgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van (internationale) turbinefabrikanten kunnen we u toch binnen afzienbare tijd van dienst zijn. Zo krijgen we uw defecte windturbine snel weer in beweging.

Wij helpen u graag

Van kleine tot grote reparaties, ons team helpt u graag. U krijgt van ons altijd een inspectierapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor uit te voeren onderhoud. Als bepaalde storingen zich vaker voordoen, denken we graag met u mee over een structurele oplossing of aanpassing. Dan duiken we voortijdig dieper in het probleem. Kijk ook eens naar onze mogelijkheden voor preventief periodiek onderhoud om beginnende problemen voor te zijn.

Mocotech services

Van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, op elke vraag hebben wij een antwoord; Mocotech bv.. ondernemend, energiek en betrouwbaar ! Maak kennis met onze services.