Mocotech B.V. plaatst windmolen op eigen terrein

vrijdag 22 juli 2016

Mocotech B.V. is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het plaatsen van windmolens op locatie. Nu is er echter een ‘eigen’ Mocotech windmolen herrezen op het terrein van het ervaren bedrijf. Dit gebeurde als onderdeel van de eindopdracht van stagiair Djurre Visser.

Djurre heeft de productie en montage van de windmolen van A tot Z onder zijn hoede genomen. Daarbij heeft hij zelfs de gehele besturing zelf ontworpen en alle plc ’s geprogrammeerd. Omdat Mocotech kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan, gebeurde alles onder de supervisie van het team van specialisten van Mocotech.

Jong talent

Mocotech is altijd geïnteresseerd in jong, enthousiast, goed opgeleid talent. Djurre was dan ook van harte welkom om zijn stageopdracht bij Mocotech uit te voeren. Het resultaat was bij beide partijen naar volle tevredenheid. Mocotech blijft investeren in nieuw talent. Als bedrijf werkt zij mee aan het onderwijsprogramma van het leerwerkplein van Campus Middelsee.

Mocotech services

Van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, op elke vraag hebben wij een antwoord; Mocotech bv.. ondernemend, energiek en betrouwbaar ! Maak kennis met onze services.